Nya Volkswagen Transporter-bensindesigner dyker upp som Diesel Alternate

Volkswagen har avslöjat ett nytt val av bensinmotorer för transportören, som erbjuds över alla sorter samt kroppsstilar i företagets medelstora skåpbil just nu.
Två nya drivkrafter finns tillgängliga, båda turboladdade 2,0-liters TSI-enheter. En 148bhp-version med 280 nm vridmoment, framhjulsdrift såväl som en sex-växlad handbokväxellåda utvecklar den nya bensinstyrkan på startnivå, medan ett 201BHP-system sitter ovanför den och har en sju-växlad DSG-automatisk växellåda som standard.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Finaste medelstora skåpbilar till försäljning 2017
Fyrhjulsdrivning erbjuds som ett valfritt ytterligare med den kraftfullare versionen av 2,0-litersmotorn, som på samma sätt har mer dragkraft tack vare en maximal vridmomentfigur på 350Nm.
Dessa två nya bensinenheter erbjuds över hela transportören, så Kalifornien, Caravelle Executive, Shuttle, Window Van, Motor Home, Kombi samt vanliga gamla skåpbiltransportvariationer är alla täckta.
Diesel är dagens ordning för de flesta köpare av industrifordon, men Volkswagen räknar med att för skåpbilförare som täcker färre mil kan en bensindriven transportör vara vettig – noteringskostnaderna för dessa mönster är billigare än likvärdigt dieselbilar.
Till exempel är en transportpanelbil med bensinen på 148 hk 2,0-liters bensin 1 000 £ mindre än 148bhp 2.0-liters TDI-diesel. Kostnaderna för den nya sorten börjar på £ 22,625 (exklusive moms).
Skulle du tänka på en bensinbil över en diesel? Berätta i kommentarerna nedan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *