Jaguar F-Type Coupe Spioned

Jaguar F-Type Coupe närmar sig sin officiella exponering på både LA Motor Show 2013 samt Tokyo Motor Show 2013, men detta är vår finaste utseende ännu på den nya Jag. Eagle-eyed-besökaren John Spencer upptäckte denna kamouflerade produktionsklar F-typ Coupe-testning i Warton, Lancs.
• Jaguar F-Typre Coupe Cost & Släppdatum
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Vi har redan sett en officiell bild av f-typen kupé men det var ett flygskott och inte gav bort så bra detaljerad detalj än ett panoramatak-potentiellt monterat som ett alternativ.
Betraktade i profilen visar bilderna tydligt såväl som välvande tak som nästan liknar C-X16-konceptet, som meddelade ankomsten av F-typen 2011. Det kommer sannolikt att kostnaden mindre än Roadster när det dyker upp i Showrooms våren nästa år, med en kostnadsmärke på cirka 52 000 pund för startnivån 335bhp V6-modell.
• Jaguar F-Type Review
C-X16-idén som förhandsgranskade den helt nya F-typen innehöll en 475 hk hybrid-drivlinje och integrerade ingångsnivån V6-motor med en elmotor. Men det är troligtvis bara att stanna i koncept, eftersom kupén kommer att erbjudas med exakt samma trio av motorer som erbjuds i Roadster.
Vad är emellertid en möjlighet är en mer kraftfull version av F-typen V8 S. Tillägget av ett fast tak gör det för ett starkare såväl som mer stadigt chassi, som borde kunna hantera mer kraft. En högpresterande R- eller RS-design är möjlig, med 542bhp-motorn från XKR-S, den mest troliga att fungera under motorhuven.
Mer information kommer att avslöjas att följa de fordon som avslöjats vid LA såväl som Tokyo -motorutställningar under de kommande veckorna.
Om du har upptäckt något intressant, låt oss förstå via Auto avslöja Facebook- eller Twitter -sidor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *