Uncategorized

Ssangyong Xavl Idea Previews 7-sits SUV i Genève

Ssangyong har avslöjat ett nytt idéfordon på väg till årets Genève-motorshow och förhandsgranskar en ny Mid-to-stor storlek SUV från det sydkoreanska företaget för att konkurrera med Kia Sorento , Hyundai Santa Fe och Skoda Kodiaq
Kallas XAVL-idén-den “spännande autentiska fordonets långa SUV”-den utvecklas på den mindre, chunkier XAV-idén som exponerades på Frankfurt Motor Show 2015, som slottar in ovanför den designen som en fem eller sju-sits. Vi förväntar oss att XAV skulle bli en produktionsdesign 2019, liksom XAVL kan säljas i slutet av decenniet också.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Den koreanska Land Rover? Ssangyongs plan för framtida tillväxt
XAVL -idén har aggressiva, vinklade veck såväl som linjer, medan bilens frontend är en utveckling av Ssangyongs nuvarande stilspråk. Många av vecken såväl som några av de mer radikala stilinformationen kommer ingen fråga att tonas lite för produktionen.
Ssangyongs VD Johng Sik-Choi, som var närvarande vid Xavl-avslöjandet, säger att det gifter sig med “en SUV: s terrängförmåga med praktiken och mångsidigheten hos en MPV”.
14

I stugan lovar verksamheten ett “brett inre område med ett individuellt vänligt gränssnitt”, som pekar på infotainmenten samt innovation som visas på XAVL -konceptet. En digital instrumentskärm sitter bakom rattet, medan kabindesignen är både horisontell som vinkel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *