Nästan hälften av Englands stora vägbroar är i “dåligt” skick

Nästan hälften av de 9 000 broarna på Englands motorväg samt stora A-road-nätverk har sektioner som är i “dåliga” eller “mycket dåliga” skick, enligt till data som släpps av Highways England under flexibiliteten i informationslagen.
Den släppta informationen avslöjar att de 9 000 broar såväl som stora kulverter (dräneringsstrukturer under motorvägar) under administrationen av motorvägar England har 3 836 sektioner som är dåliga eller extremt dåliga. Detta indikerar att de har antingen måttliga eller allvarliga defekter eller skador som kan påverka deras kapacitet väsentligt, eller behöver procedurer som bilviktbegränsningar eller total stängning. Av de 3 836 strukturerna bedömdes 858 vara “mycket fattiga”.

Pothole Claims: Exakt hur man försäkringsanspråk för skador på grytor på din bil

En dessutom 2 000 broar såväl som andra strukturer inte hade inspekterats i över två år, mot riktlinjer. Av dessa hade 400 tidigare upptäckts ha sektioner i dåligt eller extremt dåligt skick.
Annons – Post fortsätter nedan

Regionala nedbrytningar visar att nordväst hade den största andelen dåliga eller extremt dåliga strukturer, på 43 procent, som uppfyllde av Yorkshire såväl som nordöstra, till 36 procent. M6 -motorvägen har 141 broar med extremt dåliga sektioner, med en dessutom 90 som får en sådan poäng på M1, 51 på M62, samt 50 på M5.
Uppenbarelserna uppfyller stängningen av Londons Hammersmith Bridge, som har så allvarliga strukturella defekter att den inte har varit tillgänglig för webbtrafik med tanke på att april 2019. Separata data från leverans för London visar 200 av de 500 broarna samt andra strukturer under dess Hantera har sektioner i dåligt eller extremt dåligt skick.

Gröna nummerplattor för elbilar och lastbilar anländer

Highways England motsatte sig att släppa informationen till de tider som ursprungligen krävdes av informationskommissionären. Det statliga ägda företaget, som är ansvarigt för cirka 4 300 mil från landets motorvägar samt stora vägar, spelade resultaten och berättade för tiderna:
”Alla våra strukturer är riskfria och regelbundet inspekterade … en poäng av” fattiga ”eller” mycket fattiga ”indikerar inte att en struktur är osäker; Det är bara en metod för att registrera en visuell inspektion, till exempel färgens tillstånd, för att göra det möjligt för oss att tänka på de framtida underhållskraven. ”
Vad tror du om specificeringen av Storbritanniens väginfrastruktur? Ha ditt tillstånd i kommentarerna …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *