Uncategorized

Jeep Cherokee 2014-kostnader samt specifikationer exponerade

kostnader samt specifikationer för den nya Jeep Cherokee har släppts, med den nya medelstora SUV som kommer att dyka upp här i Storbritannien i juni.
Som vi rapporterade tidigare denna månad börjar sorten på £ 25 495 för framhjulsdrift 2,0 longitud 140 med 6-växlad handboköverföring och stiger till £ 35,695 för 2.0 begränsade 170 med 9-växlad automatisk och fyrhjulsdrift .
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Detta lokaliserar det i direkt konkurrens med volymtillverkare som Nissan Qashqai samt VW Tiguan, samtidigt som det går in i premiumområdet för BMW X3. Två 2,0 liter multijet 2 dieselsmotorer kommer att finnas tillgängliga, med effektutgångar på 140 hk såväl som 170 hk, tillsammans med tre trimalternativ: longitud, longitud plus samt begränsad. Jeep har också verifierat sorten kommer att bredda senare under året för att inkludera en 3,2-liters V6-bensin trailhawk-modell. Detta kommer att fungera unik styling samt erbjuda förbättrad terrängförmåga med tillstånd av Jeeps aktiva drivlås samt upphängningslyftsystem. Standardanordningar för longitudkonstruktioner på startnivå (25 495 £) kommer att inkludera kroppsfärgade speglar, LED-bakljus, 17-tums legeringar, klimatkontroll med dubbla zoner, Bluetooth-kapacitet, DAB-radio, bakre auto-parkeringssensorer samt en läder- trimmad ratt. Att spendera ytterligare 2 200 £ på Longitud Plus-paketet lägger till ett helt konfigurerbart UConnect Media Center med 8,4-tums pekskärm, satellitnavigering, Bluetooth-röstigenkänning för såväl som en alpin stereo med nio högtalare samt undervävare. Begränsad trim (£ 31,195) toppar sorten vid lanseringen och lägger till Bixenon-strålkastare, kraftvakluckor, 18-tums legeringar, Nappa-lädertrimmade säten med åtta vägs elektrisk modifiering för förarna, främre och bakre autoparkeringssensorer, bakre auto-parkering Kamera, autolampor såväl som torkar, en trådlös telefonladdningsplats samt nyckellös inträde samt enhet.
Jeep hoppas att den unika styling, förbättrade kvaliteten, höga nivåer av vanliga apparater såväl som en femstjärnig Euro NCAP-poäng kommer att förbättra förmögenheten för dess medelstora SUV, som kämpade för att göra mycket av en uppfattning när den introducerades under 2007.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *