Polestar lanserar tre nya elektriska bilar fram till 2024

Polestar VD Thomas Ingenlath har bekräftat att varumärket kommer att lansera tre nya elektriska bilar inom de kommande tre åren och beskriver namnen på den ännu osynliga Polestar 4 Electric SUV och Polestar 5 .
Den första av trioen kommer att vara Polestar 3 SUV, som kommer att debutera nästa år som det svenska varumärkets svar på Tesla Model X och Audi E-Tron.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Enligt Ingenlaths kommentarer till ett investerarsamtal kommer Polestar 3 att prissättas för att tävla med Porsche Cayenne, vilket skulle ge det ett startpris på cirka 60 000 pund.

Ny 2022 Polestar 3: Elektrisk SUV visas i ny bild

År 2023 får vi se den nya Polestar 4. Det är bilen mitt i företagets teaser-bild ovan, och Ingenlath framhöll att denna nya EV kommer att vara en “sportig coupe-SUV” placerad under Polestar 3. Det kommer att bli Rival som nästa generations Porsche Macan EV.
Polestar 5 kommer att avslöjas 2024, med de första exemplen som kommer att träffa vägen 2025. Detta lågslungade salong kommer att konkurrera med Tesla Model S och Porsche Taycan, med produktionsversionen som utvecklas från Polestar Precept Saloon-konceptet, som förhandsgranskar, som förhandsgranskar, bilens styling.
Polestars VD beskrev att ”vi kommer att se en bil per år under de kommande tre åren, något som inte har sett från andra EV-nystartade företag. Dessa bilar är utvecklade och redo att gå. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *