Nya 2020 Peugeot E-Expert Electric Van Priser bekräftade

Priser för Peugeot E-expert har avslöjats, från 25 053 £ före moms för företagets svar på VW ABT E-Transporter och LEVC VN5. Beställningar är öppna nu.
Liksom Combustion Engine Expert Van Range (och den nyligen släppta Citroen E-Dispatch, som är mekaniskt identisk), finns E-experten i både besättningen och panelens kroppsstilar, och ett val av kompakt (4,6㎥ av lastutrymme med en 2,162 mm max lastlängd), standard (5,3㎥ och 2,512 mm) och lång (6,1㎥ och 2 862 mm) hjulbas.

Topp 10 bästa medelstora skåpbilar 2022

Det finns också i tre trimnivåer; S, professionell och asfalt. Peugeot tillhandahåller två batterikapaciteter; 50KWH och 75KWH. Det startpriset är för en standardhjulbasmodell i S -trim, med ett 50KWH -batteri. Standard Kit inkluderar DAB -radio, Bluetooth, farthållare och ett stålskott.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Pre-Vat representerar den professionella trimmen en £ 1 097 som för liknande ökning jämfört med S-modellen. För pengarna lägger det till en sju-tums pekskärm med både Apple CarPlay och Android Auto, plus extra kabinlagring, medan Peugeots “Modwork” dubbla passagerarsät, komplett med fällbar yttre säte och ett hopfällbart skrivbord, också installeras .
Finns i alla tre hjulbasstorlekar och som en besättningsbil kostar professionella från £ 25 450 (kompakt hjulbas) och klättrar till 34 070 £ som en besättningsbil. Det större batteriet är valfritt på standardhjulbasen och standarden för det långa; Priserna fastställs till £ 31,150 (£ 5 000 mycket mer än 50KWH -paketet) respektive 32 050 £.
Asfalten är tillgänglig som en vanlig hjulbaspanelskåpbil och är uteslutande utrustad med den större av de två tillgängliga batterierna. Överst på sortimentet Asphalt-modeller kommer standardinbyggd satellitnavigering och en reverseringskamera, parkeringssensorer runt om, en head-up-skärm, körfält som varnar och hastighetsgränsigenkänning.
E-experten drivs av en elmotor på 134 hk oavsett batteriets storlek. Baserat på officiella WLTP -siffror kommer 50KWH -modellen att uppnå upp till 148 mil på en enda laddning, medan det större batteriet ökar den siffran till 211 mil.
100 kW snabb laddning är möjlig, vilket gör att 50kWh -modellen laddas till 80 procent på 30 minuter. En 11KWH Wallbox -laddare är också kompatibel. Idealisk för när skåpbilen inte används hemma eller på ett depå, gör det möjligt för E-expertens mindre batteripaket att fyllas fullt ut på fyra timmar, 45 minuter.

Vilka är de bästa elektriska skåpbilarna till försäljning bäst nu? Klicka här för vår lista …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *