Shell omvandlar Fulham Fuel Station till EV-laddning Hub

Shell har konverterat en av sina bränslestationer i Fulham till ett EV-laddningsnav och ersätter bensinen såväl som dieselpumpar med ultraladdare.
Den nya Shell -laddningen Fulham -webbplatsen tillgodoser enbart för helt elbilar. Det finns nio 175 kW avgiftspoäng, som kan betala de mest avancerade EV: erna för närvarande på marknaden från 0 procent till 80 procent batteri på 10 minuter, tre gånger snabbare än en mycket mer typisk 50kW snabb laddare.

Bästa elbilar och leverantörer av lastbilar 2022

Laddarna körs på 100 procent förnybar energi, medan förfarandet själv täcks av en trätak med inbyggda solpaneler. Det finns också en butik, tillsammans med en sittplats och café.
Annons – Post fortsätter nedan

Shell har tidigare avslöjat planer på att inrätta 50 000 laddare på gatan år 2025 med dess dotterbolag ubitricitet, liksom syftar till att sätta 800 eV-poäng i bilar och lastbilsparker på cirka 100 grenar i Waitrose under exakt samma period.
6

István Kapitany, Shells världsomspännande verkställande direktör för rörlighet, sa: ”EV Chaufförer söker efter en laddningsupplevelse som är så snabb, praktisk såväl som bekväm som möjligt. Det är just vad Shell Fulham syftar till att erbjuda. ”
Kapitany tillade att det nya navet “ger oss alla en titt in i framtiden för rörlighet”.
Transportpräst Trudy Harrison sa: ”Det är fantastiskt att se Shell som leder metoden med sitt helt nya laddningsnav, vilket ger EV-chaufförerna en enkel såväl som snabb laddningsupplevelse.
“Med många fler människor som byter till EVs än någonsin tidigare är detta just den typ av anläggning vi kräver att hjälpa till att göra skiftet så grundläggande som möjligt för chaufförer såväl som ner i landet.”
Kolla nu in våra förslag såväl som rekommendationer om elbilar och lastbilsladdning i Storbritannien …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *