Volkswagen ID.3 och ID.4 Electric Automobile Ranges Få stora skakningar

Volkswagen har uppdaterat det allelektriska ID.3 Hatchback och ID.4 SUV-line-ups, avslöjande prisförändringar och reviderade trimstrukturer, medan medan du Köpare kan nu ange enskilda alternativpaket istället för att behöva nöja sig med fasta specifikationsbilar.
På både ID.3- och ID.4-modeller har stadsnivån på startnivå bytt namn till liv, medan affärs- och tekniska utrustningsnivåer har avbrutits.

Volkswagen ID.3 vs Nissan Leaf

Ändringar av ID.3 Prislistan ger ytterligare två versioner under tröskeln på 35 000 pund för att kvalificera sig för 2 500 £ statliga plug-in-bilbidrag. MID-SPEC ID.3 Family Pro (med ett 58 kWh-batteri och en 143 hk elmotor) och ID.3 Family Pro Performance (Samma 58KWH Battery men en 201bhp e-motor) har båda tappat priset och tagit bidraget ombord. De är nu prissatta från £ 31,140 respektive 32 460 £, inklusive bidraget.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Längre upp i sortimentet får den högspecifika ID.3 max- och intervall-toppningsturmodellerna båda en prisreduktion på 3 800 £. Det betyder att den dyraste medlemmen i line-up-Tour Pro S-modellen med 340 mil med sitt 77 kWh-batteri är nu tillgängligt från 38 800 £.
Införandet av konfigurerbara alternativpaket på båda modellerna innebär att det finns en viss flexibilitet när det gäller utrustning för ID.3 och ID.4 Köpare för första gången. Kunder kan välja vilken trimnivå som helst och lägga till den utrustning de vill ha.
Infotainment Plus-paketet är 2 200 £, som introducerar en augmented reality-head-up-skärm på båda bilarna. På ID.4 introducerar den också en större 12-tums central infotainment-display, medan ID.3-luckan fastnar med sin 10,1-tums enhet men får ett uppgraderat sju högtalarljudsystem.
Andra valfria förpackningar som är enhetliga över båda modellerna inkluderar Sport och Sport Plus -paket för £ 340 respektive 1 140 £. Sportpaketet introducerar sportupphängning och progressiv styrning, medan Sport Plus introducerar adaptiva spjäll. På liknande sätt är nya förpackningar som introducerar stylingelement, förbättrad förarassistans och säkerhetsteknologi och komfortfunktioner tillgängliga för individuellt.
Kolla nu in våra recensioner av Volkswagen ID.3 och ID.4 …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *