Uncategorized

VW: s femåriga cykel innebär att ännu fler nya bilar

Volkswagen inleder en femårig livscykel av sina produkter för att bättre återspegla marknads- och kundkrav.
Det kommer att innebära att kärnbilar som VW Golf kommer att ersättas efter vart femte år för att hjälpa den tyska jätten få ut mesta möjliga av sitt redan flexibla produktsortiment.
“Vi kommer att minska livscykeln för våra produkter för att bättre anpassa sig till kundernas köpvanor,” berättade Volkswagen från USA: s vice president för marknadsföring och strategi, berättade Joerg Sommer Auto Express. “En femårig livscykel kommer att skära av två år av vår nuvarande livscykel.”
Annons – Artikeln fortsätter nedan

När en ny Volkswagen lanseras under den nya livscykeln kommer den att ha en ansiktslyftning och uppdateras efter tre år innan den ersattes helt efter fem år.
Volkswagens amerikanska investering
Sommer pratade på Volkswagens Electronic Research Laboratory (ERL) i Kaliforniens Silicon Valley. ERL är den största VW -forskningsanläggningen utanför Tyskland och finner sätt att integrera aktuella trender i Techie Silicon Valley i nästa generation av Volkswagen Group Automobiles – från Skodas till Bugattis.
Volkswagen pumpar 7 miljarder dollar i nya produkter och anläggningar i USA från och med nu till 2018 – en investering som lätt kommer att påverka Volkswagens verksamhet i europeiska länder som Storbritannien.
Företaget fokuserar för närvarande på att rulla ut golfluckan i USA-först med GTI och konventionella golfmodeller tidigare i år, den allelektriska e-golfen denna månad och Golf R och Estate (kallas Sports Wagon i USA ) nästa år.
Bortsett från golfen fokuserar emellertid Volkswagen of America också på att producera fler modeller i A- och B-segmenten, och särskilt de ständigt växande SUV-sektorerna.
En ny SUV med sju platser kommer att anlända 2016 som kommer att byggas på Volkswagens Chattanooga-anläggning-en anläggning som för närvarande bygger US-Spec Passat. Den kommer att använda VW: s flexibla MQB -plattform och förväntas sitta under Touareg och Tiguan SUV: er. Det förhandsgranskades av CrossBlue -konceptet 2013.
Även om Sommer föreskriver att det bara är för USA, kommer den nya SUV troligen att komma till Storbritannien eftersom den kommer att utnyttja den populära SUV-marknaden på sju platser. Tack vare MQB -plattformen kan bilen lätt ta sig över dammen för att låta Volkswagen tävla på en marknad som den för närvarande inte är på.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *