Lexus Recall: 10.000 Storbritanniens fordon påverkade

Lexus är att återkalla praktiskt taget 10 000 fordon i Storbritannien, inklusive vissa IS, GS såväl som LS -modeller, för att reparera felaktiga bränslepipor.
Åtgärden är en del av en omhäftning av världen av 759 000 fordon. Problemet kan leda till en möjlig bränsleläckage, även om producenten har sagt att fordon som påverkas fortfarande är riskfria att köra.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Modeller som påverkas är 250, är ​​250 C, är F, GS 300, GS 460, GS 450H, LS 600H, LS 600HL samt LS 460, utvecklad mellan januari 2005 och september 2010. Den populära CT200H är inte en del av av återkallelsen.
Det finns inga rapporter om någon typ av missöden eller skador som rör frågan, enligt Lexus. Producenten upptäckte felet med dess runt om i världen som rapporterar högkvalitativa kontroller.
Ägare av påverkade fordon kommer att meddelas av Lexus, liksom ombedda att ta sina bilar och lastbilar till deras närmaste återförsäljare för att inspektera för frågan, med arbete som tar cirka tre till fyra timmar.
Kunder kan inspektera om deras bil påverkas med hjälp av en registreringsuppslagningsfunktion i ägaravsnittet på den primära Lexus-webbplatsen.
Denna återkallelse har avslöjats på exakt samma tid som tre andra Toyota Worldwide Recall-program, varav inget påverkar Storbritanniens registrerade fordon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *