“En uppfriskande strategi för Vauxhalls framtid”

För de flesta av oss är Vauxhall fortfarande ett fantastiskt brittiskt märke som, i Astra och Vivaro, fortfarande gör fantastiska brittiska fordon i Storbritannien. Men under de senaste åren – ja, snarare några år, om vi är ärliga – har verksamheten tappat vägen. Fråga många människor vad varumärket betyder såväl som de skulle kämpa för att berätta för dig. Vissa fordon har varit ganska bra, andra inte så.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Du kanske upptäcker att det är konstigt för VD för Vauxhall att komma överens med dessa kommentarer, men det är ganska mycket vad Stephen Norman uttalade när vi nöjde oss den här veckan.
• Mega Drive: En månads mil på en dag i en Astra
Norman har varit i uppgiften fem månader och redan gjort sitt märke genom att säga upp kontrakten från sina återförsäljare såväl som förbränning. Så när han bjöd in mig att tillfredsställa var det en fantastisk chans att upptäcka mer om företagets framtid som fortfarande betyder så mycket för så många brittiska fordonsköpare.
Norman är en kille som förstår fordonsbranschen som få andra; Han har arbetat med fler varumärken än de flesta såväl som inom fler discipliner än de flesta också. liksom han talar med njutningen av någon med en borttagningsplan. “Det handlar inte om att kasta ut allt ur lådan och börja igen,” sa han till mig, “det är bara ombeställning och städning av det som redan finns där.”
Han talade gärna om sin fars Vauxhall Cresta såväl som exakt hur det var roligare och mer gillade än den dyrare rover som kom senare; Det är exakt hur vi borde tro om Vauxhalls idag, insisterade han.
“Vi kommer aldrig att avvisa den måttliga killen såväl som Lady ett fordon av hög kvalitet som de inte behöver betala över chansen för,” sade han. Med mainstream-rivaler som till synes är fast beslutna att vara allt mer premie-särskilt i prissättningen-var det uppfriskande. Liksom hans löfte om att hans återförsäljare skulle öka deras spel såväl som att den geniala nya produkten kommer. Under PSA -ägande såväl som normandiskt ledarskap är Vauxhall på en intressant plats.
Vad är din förståelse av Vauxhall? Låt oss förstå i kommentarerna nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *