Uncategorized

Ny 2021 Subaru Outback till försäljning nu prissatt från 33 995 £

Den nya Subaru Outbacken är tillgänglig att köpa i Storbritannien nu. Priserna börjar från £ 33.995 och när de första exemplen når återförsäljare senare denna månad kommer det att kräva mål vid andra högridande gods som Audi A4 Allroad och Skoda Octavia Scout.
Sjätte generationens Outback har flyttat till den senaste versionen av Subarus Global Platform (SGP) arkitektur, som det japanska varumärket säger har förbättrat bilens körkvalitet avsevärt, hanterat och kraschsäkerhet.

Bästa fastighetsbilar att köpa 2022

Till skillnad från den gamla outback-modellen har köpare nu tre trimnivåer att välja mellan, kallad Limited, Field and Touring. Den begränsade modellen på startnivån levereras som standard med 18-tums legeringshjul, LED-strålkastare, LED-dimlampor, utfällbara taksystemskenor och nyckelfri GO. Inuti finns det också ett nytt 11,6-tums porträttfoto-infotainment-system i stället för den gamla bilens sju-tums enhet.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Priserna för fält- och turneringsvarianter börjar från 37 995 £ respektive 39 495 £. Fullständiga specifikationer för dessa två modeller är ännu inte bekräftade, även om vi vet att det billigare fältet kommer med vattenavvisande syntetiskt läderklädsel. Turneringsmodeller får fasta taksystemskenor och nappa läderklädsel.
Varje version Outback kommer också med en ny ansiktsigenkänningskamera, som kan identifiera föraren och sedan automatiskt justera sittpositionen, dörrspeglarna och luftkonditioneringen till sina preferenser.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *