Mini lanserar tre nya specialutgåva Trims över sin line-up

Mini har lanserat en trio av specialutgåva-modeller som sträcker sig över hela line-up, kallad Resolut, Untold och Untamed. Varje specifikation har kosmetiska och teknikförbättringar, och alla tre trimnivåer är tillgängliga att beställa i Storbritannien nu.
Minis nya beslutsamma specifikationer finns på 3-dörrs lucka, 5-dörrs lucka, Mini Electric och Mini Convertible. Priserna börjar från 22 040 £ för varianten på tre dörrar, 22 690 £ för femdörrsmodellen och 25 300 £ för drop-top. EV är lite dyrare, till 34 470 £.

Mini laddade avslöjade som officiell klassisk EV -konvertering

Ändringar inkluderar Black Door Mirror Caps, ett vitt tak och rebellgrön färg – en färg som tidigare var reserverad för den toppande John Cooper Works Hot Hatchback.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Varumärket har också tagit bort alla bilarnas yttre ljusbruk och ersatt det med en blandning av pianosvart och beslutsamt bronstrim. Höjdpunkter inklusive strålkastare och galler omgivningar, motorhuvband och dörrhandtag är färdiga i brons, medan bilens märken, gallercentret och svansröret har bytts ut för svarta ersättare.
18

Legeringarna är också modellspecifika, med den bensindrivna mini-luckan som får antingen 17 eller 18-tums hjul. Mini Electric får en uppsättning av 17-tums legeringar i modellens ovanliga boxy fyra-talade design. Köpare får också lite mer standardutrustning, till exempel ett inre omgivande belysningssystem och Minis valbara drivläge -system.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *