Vauxhall Corsa och Corsa-E uppdaterade för 2021

Vauxhall har uppdaterat Corsa-serien för 2021, med en handfull kosmetiska och mekaniska tweaks som lovar att hålla hatchbacken konkurrenskraftig med Ford Fiesta, Renault Clio och Volswagen Polo .
Den reviderade Vauxhall Corsa är tillgängligt att beställa nu, med priser som börjar från £ 16 440 för bensinmodellen på startnivån. Den renelektriska Corsa-E har varit föremål för ett liknande utbud av uppdateringar och prissätts nu från 26 640 £-cirka 1 000 £ billigare än tidigare.

Vauxhall Corsa-e vs Renault Zoe

Vauxhalls största förändring för den renelektriska Corsa-E är introduktionen av en sportig ny SRI NAV-premium-nivå, som ligger mellan bilens befintliga SE NAV-premium- och elitnav-premiumspecifikationer.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Det är prissatt från 27 890 £ (inklusive regeringens bilbidrag på 3 000 pund) och lägger till 17-tums legeringshjul, bakre integritetsglas och en dedikerad SRI-interiör med sportstolar, sportpedaler och röda trimbitar.
Vauxhall har också introducerat en ny elittrim för den förbränningsmotorerade Corsa. Det är prissatt från 18 355 £ och med undantag för ett inbyggt SAT-NAV-system, har samma utrustning som företagets befintliga Elite NAV-modell.
SRI -modeller kommer nu med Vauxhalls ljuspaket som standard, vilket lägger till LED -dimlampor, LED -bakljus och automatiska strålkastare. Vauxhall har också lagt till en ny uppsättning av två-ton 17-tums legeringshjul till både SRI- och SRI NAV-varianterna.
15

Slutligen kan Corsa nu specificeras med en kraftfullare version av PSA: s turboladdade 1,2-liters trekylindrig bensinmotor. Enheten har varit tillgänglig för europeiska köpare av Opel Corsa från lanseringen och har nu anslutit sig till Vauxhall -sortimentet. Det genererar 128 hk och 230Nm vridmoment, vilket sänker Korsas tid på 0–60 mph till 8,2 sekunder. Det erbjuds endast med en åtta-växlad automatisk växellåda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *