Uncategorized

Ny 349bhp Audi SQ5 SUV får 51 200 £ UK Pris Identy

Den nya SQ5 SUV kommer att kosta 51 200 £ när den anländer till Storbritannien, med första leveranser som förväntas äga rum i juni enligt Audi.
Den tyska marken lade upp den heta SUV på Motor Show 2017, och avslöjade att den nya modellen skulle få en helt ny 3,0-liters turbo V6-bensinmotor som producerade 349 hk och 500Nm vridmoment, tillgänglig mellan 1 370 rpm och 4500 rpm.
Annons – Post fortsätter nedan

Denna nya motor är mycket kraftfullare än den nuvarande diesel Audi SQ5 TDI Plus, som har 335 hk till sitt förfogande, men kan inte matcha dess 700Nm vridmoment, och inte heller 0-62 mph-tiden på 5,1 sekunder. I det senare avseendet är den nya SQ5 en bråkdel långsammare på 5,4 sekunder.
17

Det finns inget ord på ett dieselalternativ för den uppdaterade SQ5 -modellen, trots att Diesel fram till nu hade varit det enda bränslealternativet i Storbritannien.
Den nuvarande SQ5 Plus slår också den inkommande iterationen när den avser bränsleekonomi och utsläpp och returnerar 42,8mpg och 174 g/km C02 jämfört med 34mpg respektive 189 g/km. Detta är en skarp skillnad när du tänker på att den nya SUV: n kommer att vara 35 kg lättare tack vare ny kroppsarkitektur.
• Bästa 4x4s och SUV: er
Som förväntat kommer SQ5 med quattro fyrhjulsdrift och en åtta-växlad tiptronic automatisk växellåda, samt aktiv vridmomentkontroll som kan bromsa inre hjul när du kommer in i ett hörn för att förbättra bilens dynamiska förmåga. Audis elektroniskt reglerade “S” -upphängningssystem hittar också sin väg till SUV.
17

När det gäller utseende har SQ5 sportigare stötfångare både framtill och på baksidan, plus nya ventiler och en diffusor för att ge det mycket mer muskulärt utseende. Grillen är också ny, med aluminiumtrimdetaljer för att ställa in det förutom mindre exklusiva modeller. Tvillingavgaserna avslutar makeover, tillsammans med 20-tums legeringshjul.
Inuti finns en läderratt, lädersportstolar och borstade aluminiumtrimstycken. På alternativlistan finns Matrix LED -strålkastare, Audis virtuella cockpit -display och nappa läder också.
Vad tycker du om den nya Audi SQ5? Lämna oss en kommentar nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *