Volkswagen kommer inte att omklassificera amerikanska verksamheter som ”Voltswagen”

Volkswagen har verifierat att det inte kommer att omklassificera sin amerikanska verksamhet som ”Voltswagen” trots att Fålig förklarar från företaget, som publicerade flytten som äkta.
Tidpunkten för det preliminära uttalandet ökade oro över dess legitimitet, eftersom det bara var några dagar före April Fools ‘Day. Volkswagen utfärdade ett pressmeddelande den 29 mars, vilket snabbt följdes av ett officiellt uttalande, som båda verifierade rebrand som äkta.

Nytt Volkswagen ID.4 2021 Review

Enligt företagets frisläppande skulle Rebrand endast gälla för elektriska Volkswagen -mönster som erbjuds i USA, snarare än den större nordamerikanska marknaden. Det “Voltswagen” -namnet, sade det, kommer att visas på företagets EVs tillsammans med ett nytt ljusblått märke, med den mörkblå VW-rundelen reserverad för förbränningsmotor.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Uttalandet var uppenbarligen tidsbestämd att sammanfalla med ID: s introduktion. Hushåll med elbilar i USA. ID.4 SUV är på väg att säljas där som Volkswagens allra första MEB-baserade elektriska fordon, eftersom företaget inte erbjuder den mindre ID.3-hatchbacken som redan är till försäljning i Europa.
Många amerikanska medier fastnade snabbt på den föreslagna rebrand, allt från bilmedier till nationella nyhetsleverantörer, som alla verifierade flytten som sant. Volkswagen America PR-teamet var också med på skämtet, samt höll illusionen att välja allvarliga offerter från högt rankade affärsansvariga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *