Uncategorized

Seat Introduces Three New Electric Scooters

Seat har introducerat tre nya allelektriska skoter, som affärsstaterna är riktade mot stadsbostads pendlare. Trio av skoter är beredd att säljas i Storbritannien nu – men företaget väntar fortfarande på avdelningen för leverans för att fatta ett beslut om sin laglighet.
Seat’s allra första alternativ, kallad Seat Mó Escooter125, är en allelektrisk moped med liknande dimensioner som Peugeot Satelis 125i samt Honda Forza 125. Liksom många mopeder har den en upprätt vindruta såväl som en gångjärnad sadel som Täcker ett bagageutrymme som är tillräckligt stort för två hjälmar.

Bästa 125cc Bikes 2018

När den når den brittiska marknaden kommer Escooter125 att erbjudas i två konfigurationer – en som riktar sig till personliga köpare såväl som en riktad mot flottanvändare. Den personliga designen kommer att fungera ett par USB -portar såväl som en tracker, vilket gör det möjligt för ägaren att fjärrkontrollera skoterens plats med sin smartphone.
11

Den flotta-fokuserade designen skapas för att delas av affärsarbetare samt har exakt samma enheter som den personliga varianten, med tillägg av en topplåda för hjälmlagring samt ett integrerat smartphone-fäste.
Annons – Post fortsätter nedan

Den drivs av en 12bhp elmotor som är integrerad i cykelens bakhjul. Motorn har en maximal vridmomentfigur på 240 nm såväl som ger Escooter125 en 0–31 mph -tid på 3,9 sekunder samt en topphastighet på 59 km / h – vilket indikerar att den har liknande prestanda som en på samma sätt 125cc -förbränningsmotor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *