Dacia Sandero Stepway-priser som tillkännagavs

Dacia har avslöjat priserna för Sandero Stepway-den mer robusta, högridande versionen av Sandero Supermini. Priserna börjar från 7 995 £ – 600 £ mer än motsvarande Sandero – och beställningsböcker är öppna nu, med de första leveranserna som förväntas i maj.
Med Duster SUV redan till försäljning är Stepway Dacias tredje modell för den brittiska marknaden. Det tar standard Sandero och lägger till främre och bakre scuffplattor, plasthjulbågeförlängningar och takstänger, samt en 40 mm ökning av körhöjden.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Till skillnad från Sandero som börjar på £ 5 995 och kommer med ett val av tre trimnivåer – åtkomst, atmosfär och pristagare – och tre motorer – en 1,2 bensin, 0,9 TCE och 1,5 DCI – Stepway erbjuds endast i atmosfär och pristagare och med med lutningen Mestaste motorer.
Därför är stegvägen på startnivån en 89bhp 1,2 TCE-atmosfär som kostar 7 995 £, som levereras med elektriska framfönster, en CD-stereo, Bluetooth och metallfärg som standard. Samma trimkvalitet men med 89bhp 1,5 DCI -motor som kan returnera 70,6mpg och 105 g/km CO2, kostar 8 995 £.
Top-spec pristagare Modeller lägger luftkonditionering, ett kromfrontgaller, fulla elektriska fönster och elektriska uppvärmda dörrspeglar. Till skillnad från toppspecifikationen Sandero ingår också den sju-tums pekskärmen SAT-NAV. 0,9 TCE -modellen startar från £ 9 795 och 1,5 DCI till 10 795 £ med läderklädsel ett alternativ på 600 £.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *