Range Rover LWB avslöjade på LA Motor Show

Den nya långhjulsversionen av Range Rover har just avslöjats på LA Motor Show, och har mycket mer bakre benrum för ökad passagerarkomfort.
• Hela Range Rover Review
Range Rover missade smalt till Mercedes S-Class i vår lyxbilskytte, delvis på grund av dess trånga baksäten-och den nya Range Rover LWB kommer inte att ha det problemet längre.
Annons – Post fortsätter nedan

• Läs Mercedes S-Class vs Rivals Group Test
Genom att förlänga hjulbasen med 200 mm har ingenjörer lagt till ytterligare 140 mm bakre benutrymme – en avgörande försäljningsplats på marknader som Kina och Mellanöstern.
Välj det enskilda sittplatspaketet, och de bakre sätena lutar sig med upp till 17 grader – nio grader mycket mer än tidigare – medan ytterligare 315 liter startutrymme har lagts till och tar maximalt till 2 345 liter.
Det finns dock en nackdel med det extra utrymmet: LWB-bilen är 80 kg tyngre än Standard Range Rover, medan 0-60 mph-tiden i den 503bhp superladdade modellen ökar med fyra tiondelar till 5,5 sekunder. Ekonomi och CO2 är 1,6mpg och 23 g/km sämre också.
Longwheelbase-modellen är också tillgänglig med 339bhp 4,4-liters V8-diesel, men endast i självbiografi och högre, och förväntas kosta 5 000 £ mycket mer än standardbilen.
Det kommer också att finnas en LWB-bara självbiografi Black Edition, som avviker på Dubai Motor Show tidigare denna månad. Kostnader mellan 130 000 och 140 000 pund, med leveranser från och med augusti nästa, inkluderar det alla möjliga extra.
Bakre passagerare behandlas på 10,2-tums njutningsskärmar, elektriskt distribuerbara bord och en lyxcenterkonsol. Utökad LED -humörbelysning, extra läder och fyra specialfärgscheman slutför den överdådiga makeover.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *