Fler Honda EV -idéer om metoden

Honda kommer att introducera ett antal nya elektriska idébilar och lastbilar under de närmaste åren, har varumärkets stilchef Makoto Iwaki berättat för Car Express. EVS kommer att förhandsgranska framtida modeller, med olika iterationer på vägen.
Nyheten uppfyller avslöjandet av den nya Honda Sports EV -idén på denna veckas Tokyo Motor Show. Electric Coupe förhandsgranskar exakt hur en elektrisk Honda -sportbilar och lastbil kan se ut, men det japanska varumärket har inte gett ett fast engagemang för när en produktionsdesign kommer att lanseras.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Honda Sports EV Idea avslöjade på Tokyo
Hur som helst, det kommer att förenas med mycket mer EV-idébilar, som Iwaki-san sa till Car Express: “Jag kan inte säga den exakta tidpunkten men det kommer att finnas mycket fler EV-koncept.”
Hondas allra första EV kommer att introducera i Europa 2019 samt vara baserad på Metropolitan EV Supermini -idén som debuterade på Frankfurt Motor Show i september. Iwaki-san berättade för oss att hans teams mål är att försöka och få idén till produktion utan många stilförändringar.
“Jag försöker överföra den stilen 100 procent men vissa detaljer kommer att se annorlunda ut,” sa Iwaki-San. ”Det är utmanande att exakt ange exakt hur detaljerna kommer att förändras.
”Men kroppsstorlek kommer praktiskt taget exakt exakt samma [som konceptet] såväl som vi kommer att göra den främre affären med vänlig så att människor känner sig knutna. Strålkastarstilen kommer att göra det uttrycket – detta är en enkel design; Vi försöker hålla enkelhet. ”
Honda erbjuder för närvarande inte någon typ av ren-EV: er i Europa, även om en hybridversion av den kommande CR-V kommer att förfallas 2018.
Är du angelägen om att se mycket mer av Hondas EV -koncept? Berätta vad du tror på kommentarområdet nedan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *