Den nya LED -vägytan kan hjälpa till att minimera missöden i framtiden

En revolutionär ny LED -väg som kan upptäcka fotgängare och varna vägindivider har utsatts i London. Världens allra första lyhörda väg, etablerad av Metropolitan Style Technologists Paraply for Insurance Company Direct Line, använder hög betydelsekameror samt LED -innovation inbäddad i vägytan samt det kan avsevärt minska antalet vägförödor i framtiden.
Annons – Post fortsätter nedan

Usman Haque, grundande partner för Umbrellium samt en designer i handeln förklarade konceptet. “Vi har producerat en väg som kan upptäcka och svara på fotgängare. Två kameror som kan spela in många olika variabler skärmar den 22 meter stora korsningen såväl som när de upptäcker fotgängare eller andra vägindivider kommer att mata informationen till datorsystemet på mindre än en hundratals sekund. ”
• Kan plastvägar fixa den otåliga krisen?
Datorprogrammet som upprättats av Umbrellium använder tillverkare som upptäcker för att hjälpa till att förutse fotgängare rörelser samt producerar korsningar för dem. Vägytan är tillverkad av högeffektplast som Haque-tillstånd kan vara inbäddade i asfalt i framtiden såväl som kan motstå tung trafik.
9
Om vår annonsClose den här annonsen

Inuti plasten finns över 660 LED -lampor som kan programmeras till modifieringsfärg samt producera mönster, såsom en fotgängare korsning eller varningar för vägcyklister samt bilar. Haque misslyckades med att avslöja utgifterna för den 22 meter stora vägen, men uppgav att den hade tagit laget nio månader att bygga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *