Uncategorized

Vilket bilproblem skulle du vänliga ut först?

Det har varit tuffa år för Storbritanniens förare. Kostnaden för bilen har stigit med bränslepriser, bilar och lastbilsförsäkring samt vägskatt som allt ökar med stora belopp. För att lägga till det är autoparkering såväl som hastighetsundersökning nu så omfattande – liksom så obevekligt strikt – att böter nästan har slutat bli en skatt också. Vem har inte fångats ut av en övervärdig vaktare efter auto -parkering i en vik i bara några minuter också många? Eller valt upp en snabb böter för att tappa bara några km / h över gränsen?
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Du skulle tro att med de stora summorna pengar som bilister bidrar till statskassan att regeringen skulle vara angelägen om att hålla oss på sidan. Förutom ännu på något sätt är det bara inte fallet. Du behöver inte spendera länge på landets vägar för att se att de är i en chockerande specifikation av förfall, liksom att ingenstans nära tillräckligt med pengar spenderas på deras underhåll.
Det är också uppenbart uppenbart att det inte finns tillräckligt med koppar på våra motorvägar. Det är lika typiskt att se olagligt beteende – som att använda en mobiltelefon vid rattet – passera utan konsekvens. Förutom att det verkar som om en mängd dåliga vanor – som Middle Lane Hogging på motorvägar – har just accepterats som vanlig körteknik.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *