Jeep exponerar sju idébilar och lastbilar för påsk Jeep Safari 2018

Jeep har utsatt sju nya idébilar och lastbilar för 2018 -upplagan av den årliga Moab Easter Jeep Safari, när han återigen går samman med Tuner Mopar för att producera den ena -Off off-roaders för Jeep-fans i närvaro.
I år är den 52: e upplagan av Moab-festivalen, med otaliga Jeep-älskare som är inställd på att gå mot Utah off-roading heta området när safari börjar den 24 mars.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Inspektera 2017 MOAB Easter Jeep Safari Concepts
Den allra första av de sju idéerna kallas Jeep 4-hastigheten, såväl som en lätt, parad tillbaka, kort hjulbas från facket tar facklan från 2011: s Wrangler “fläskkot” såväl som sömmén 2013. Baserat på den senaste Wrangleren får den en turboladdad 2,0-liters fyrcylindrig motor, med anpassade viktbesparande steg inklusive en kolfiberhuv, samt en anpassad, svepte tillbaka rullbur.
7

Det är en av fem Wrangler -baserade idéer som produceras av Jeep samt Mopar för showen. Tillsammans med det är sandstormen – som anges att påverkas av Baja Desert Racers, med en 6,4 -liters V8 under motorhuven samt ett trick, tungt ansvarssuppsättning.
De andra tre Wrangler -idéerna för Moab är mycket mer konventionella. Nacho-idén kallas en rullande katalog för Mopars prestationserbjudanden, medan J-Wagon såväl som Jeepster-idéer gör exakt samma för Jeeps egen interna styling samt prestanda. Jeepster själv är ett nick till Jeep 1966 med exakt samma namn, och har exakt samma vita såväl som röd två-ton färgfinish.
Samtidigt har B-Ute-idén producerats för att visa upp delar som erbjuds för den mindre renegade crossover. Den sista idén är en riktig nick till varumärkets arv – Wagoneer Roadtrip är baserad på den ursprungliga Wagoneer från 1965, även om han sportar en hjulbas fem tum längre.
Ett större spår såväl som blossade hjulbågar är också nya, tillsammans med subtilt omarbetade stötfångare. Suspensionen såväl som drivsystemet har uppgraderats för att tillhandahålla MOAB-värdiga terränguppgifter, medan en 5,7-liters V8 är under motorhuven, parad till en fyra-växlad automatisk växellåda.
Hur jämför årets Jeep Ideas med förra årets Moab Easter Jeep Safari Special Editions?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *