Uncategorized

Uppdaterad Kia Venga som visas på Paris Motor Show

Kia har uppdaterat Venga Mini-MPV med ett nytt utseende, uppdaterad interiör samt några extra extrafunktioner. Det har utsatts för idag på Paris Motor Show, innan det säljs i Europa i början av nästa år.
Ändringar av utsidan inkluderar ett större galler med omplacerad märke, liksom en ny nedre stötfångare som kombinerar dimlampor med nya LED -dagsljus. Ny kromstrim skiljer fordonet på baksidan, liksom LED-kluster, medan det på samma sätt finns nya legeringshjulkonstruktioner.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Kia Rio 2015 Facelift avslöjade
Inre modifieringar inkluderar mörk metalltrim med ljusa accenter såväl som nya sittmönster, alla utvecklade för att höja kvaliteten. Valfri uppsättning innehåller nu en ny uppvärmd ratt samt Kias uppdaterade ljud-video-navigationssystem, som har en sju-tums skärm. Det finns också en ny bakifrån kamera.
• Kia Optima T-hybrid avslöjade
Effektivitetsjusteringar har gjorts över motorns sort för att hjälpa fordonet att uppfylla Euro V urladdningsstandarder. Ny stop-start-teknik innebär koldioxidutsläpp för minskningen av 1,4-liters diesel från 119 g/km till 114 g/km.
Den uppgraderade Venga, producerad i Slovakien, förväntas säljas i Europa i början av 2015. Officiell prissättning kommer snart att avslöjas, även om det troligtvis förblir liknar det nuvarande sortimentet, som börjar på 13 095 £.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *