Uncategorized

Range-toppande Toyota C-HR Limited Edition till försäljning nu

Bara tre månader efter lanseringen av sin C-HR-crossover, har Toyota avslöjat en ny version med begränsad upplaga-med extrafunktioner som två-tonfärg, 18- tum legeringshjul och läderklädsel. Det kostar £ 29.995 och är till försäljning nu.
Toyota C-HR Hybrid Limited Edition sitter högst upp i SUV: s sortiment, ovanför Excel och dynamiska modeller. Bara 100 kommer att byggas, och var och en är tillgänglig uteslutande med den 1,8-liters bensinelektriska hybriddrivkraften. Specifikationen med begränsad upplaga är inte tillgänglig med 1,2 Turbo -bensin.
5

Standardkit innehåller ett två-ton svart och grått färgjobb, 18-tums matt svarta legeringshjul och krom sidofönster. Toyota har också lagt till märke med begränsad upplaga till B-pelarna. Inuti hittar du svarta lädersäten och en niotalande JBL-stereo.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Allt detta bygger på den befintliga C-HR-dynamikens omfattande utrustningslista, som inkluderar LED-lampor, tonade bakfönster, allroundparkeringssensorer och nyckelfri inträde och start. Den begränsade upplagan har också Toyotas Touch 2 infotainment -system med navigering som standard. Toyota Safety Sense har också, med adaptiv farthållare, automatisk högstråle, vägskyltassistent, lanavgångsvarning och automatisk nödbromsning.
Den topp-of-the-range C-HR-begränsade Editon kostar 1 910 £ mycket mer än den befintliga dynamiska versionen och bara £ 765 mindre än en startnivå Range Rover Evoque. En säte Ateca 1.4 ECOTSI 150PS XCELLENCE med en DSG-bilväxellåda börjar på £ 25 935 och levereras med fullledda strålkastare, SAT-NAV och trådlös telefonladdning.
Överväger du en Toyota C-HR Hybrid Limited Edition? Låt oss veta i kommentarerna nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *