Uncategorized

Mazda 6 får en ansiktslyftning på LA Motor Show 2014

Tillsammans med den nya CX-3 samt uppdaterade CX-5, har Mazda också tagit omslagen av en grundligt reviderad 6 på LA Motor Show. Modifieringar inkluderar en uppdaterad stil inuti såväl som ute, mycket mer säkerhetsanordningar samt valet av fyrhjulsdrift på toppspecifika dieselmodeller. Exteriör uppgraderar variation från skarpare “fenor” i den främre stötfångaren samt en mycket mer tredimensionell look för det främre gallret till en ny LED-signatur för bakljusen. Nya 19-tums hjul finns nu tillgängliga, tillsammans med två nya kroppsfärger-titanblixtmala samt Sonic Silver Metallic.
3

Inuti har materialen alla uppgraderats, medan det finns en ny central skärm i BMW-stil som groddar från toppen av instrumentbrädan. En elektronisk handbroms läggs till för att decluttera mittkonsolen, en baksätets värmare erbjuds för första gången, liksom en ny head-up-skärm hjälper bilisten att hålla ögonen på vägen. Justerade spjällinställningar anges för att förbättra både komfort såväl som hantering, reviderade platser håller bilisten såväl som resenären mycket mer fast på plats samt ytterligare ljuddödning gör fordonet så mycket som 25 procent tystare på motorvägen. SkyActiv-D 2.2-mönster erbjuds nu på samma sätt med fyrhjulsdrift.
3

Nya säkerhetsfunktioner inkluderar adaptiva LED-strålkastare, spårhjälp samt en utveckling av Mazdas autobrake-funktion som också kan upptäcka fordonet bakom dig. Den reviderade 6 säljs senare i år med kostnader som fortfarande ska bekräftas.
Annons – Post fortsätter nedan

Få hela historien på LA Motor Show Ideal 2014 här

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *