Fiat Panda Cross avslöjade

Detta är Fiat Panda Cross. Det är en robust och mycket mer utilitaristisk version av Panda 4×4 och har dykt upp på Genève Motor Show idag. Förutom en mycket mer hotfull yttre har Fiat gjort betydande förändringar under huden för att hjälpa denna bil att hantera den tuffaste terrängen.
Annons – Post fortsätter nedan

Visuellt har Fiat lagt till en ny främre stötfångare, som har en skidplatta för titan-look och två dragkrokar. Det finns också nya ljuskluster med integrerade dimljus och nya LED -lampor på dagen. På baksidan har den bakre stötfångaren restyed och utrustad med underkroppsskydd. En ny legeringshjuldesign insvept i ett chunkier däck, plus takstänger och ett krom-tippat avgaser, slutför det nya utseendet.
Inuti har sätena trimmats i ett tyg exklusivt för modellen, medan Air-Con, Bluetooth, klimatkontroll, elektriska speglar och rattmonterade kontroller kommer alla som standard.
För att förbättra sina terränguppgifter har Fiat också monterat PANDA-korset med vridmomentet på begäran överföringssystem som standard, tillsammans med ESP komplett med en elektronisk låsningsdifferentialfunktion. En annan funktion inkluderar terrängkontrollsystemet, som levererar tre terrängkörningslägen: Auto, Lock och Hill Descent Control.
Endast två motoralternativ kommer att finnas tillgängliga från lanseringen, 89bhp 0,9-liters Twinair Turbocharged och 79bhp 1,3-liters multijet turbodieselmotor. Båda påstås återvända över 57MPG, med Twinair -motoren som producerar färre koldioxidutsläpp på 114 g/km.
Officiell prissättning har ännu inte tillkännagivits för det nya PANDA -korset men en liten premie över den vanliga £ 14 445 4×4 -versionen förväntas. Första leveranserna börjar under hösten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *