Uncategorized

New Lightweight, 631bhp Lamborghini Huracan Performante Unleashed på Genève

Lamborghini Huracan Performante är ett varmare nytt derivat av det italienska superbilmärket V10 -drivna Huracan, liksom den senaste lätta, spårade Lambo. Huracan Performante, som exponerats i metallen vid årets Genève -motorshow, plockar upp där Gallardo Superleggera slutade.
• Genève Motor Show 2017: Online -skydd som det händer
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Lamborghini fångade rubrikerna med sin nya lätta Huracan förra veckan när den avslöjade en Nurburgring -varvtid på 6: 52.01, och bäst Porsche 918 samt att sätta en ny produktionsbilar och lastbilsrekord. Den eyecatching laptime har åstadkommits genom att göra Huracan inte bara lättare, men på samma sätt mycket kraftfullare. Aerodynamiska tweaks spelar också en väsentlig funktion.
Tack vare en ny kolfiber såväl som aluminiumkonstruktion är Huracan Performante tillgängligt i 40 kg lättare än den vanliga versionen av superbilen. Det är enkelt att området några av de nya aerodynamiska bilagorna på karosseriet som den stora bakre vingen såväl som diffusor, men Performante har en teknik i ärmen – den har aktiv aerodynamik i typen av rörliga klaffar, för minskad drag på De rakar och ytterligare nedstyrkan när det behövs i hörnen. Extra kylning uppnås med några mycket fler ventiler framför motorn såväl som hjul också.
13
Om vår annonsClose den här annonsen

Motorn har modifierats för att skapa mycket mer kraft, med den naturligt aspirerade V10 -motorn som nu skapar 631 hk såväl som 600Nm vridmoment – en ganska liten ökning jämfört med Common Car’s 602bhp.
• Bästa superbilar till försäljning bäst nu
0-62 mph-sprinten tar bara 2,9 sekunder, vilket är snabbare än den vanliga modellens 3,2-sekunders tid, men den kan också gå från 0-124 mph på så lite som 8,9 sekunder. Topphastigheten är över 200 km / h, trots nedstyrkan från ”Aerodinamica Lamborghini Attiva” (ALA) aktiv aero.
13

Ett reviderat suspensionssystem med en styvare uppsättning såväl som ett inställt fyrhjulsdrivningssystem lägger till den högpresterande spårfokuserade etos.
Nya 20-tums legeringshjul tillåter Lamborghini att använda Pirellis P Zero Corsa-däck, även om varvskivan sattes med de också tillgängliga Trofeo R-däcken. Inuti Performante har massor av Alcantara såväl som kolfiberbeslag, tillsammans med sportstolar samt en digital cockpit -skärm för att visa information om den aktiva aerodynamiken samt andra prestandadata.

Det finns till och med ett Lamborghini AD Personam -program som låter ägarna anpassa sina bilar och lastbilar till sin egen smak – även om det är att betala för den tjänsten.
Gillar du den nya Lamborghini Huracan Performante? Låt oss förstå i kommentarerna nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *