“Det är Fords tur att få tag på rubrikerna när igen”

Precis som så många saker i livet, är bilarna och lastbilstjänsten cyklisk. Vissa bilar och lastbilstillverkare lyser, sedan flyttar rampljuset (och försäljningsframgången) till någon annan.
Ford är en situation. Med nittiotalet såväl som början av 2000-talet var varje design i sin line-up en vinnare. Tja, nästan (Scorpio …). Då förlorade verksamheten sin metod med produkt som ärligt talat inte var extremt Ford.

Nya 2022 Ford Bronco som erbjuds i Storbritannien nu prissatt från 45 000 pund

Du kan väl skylla på tidens ledarskap; Den världen över en Ford -plan förde oss aldrig riktigt bilar och lastbilar som lyste på någon typ av marknad, än mindre över hela världen.
Annons – Post fortsätter nedan

Men nu är Ford såväl på rullning som – ur min synvinkel – ett av de varumärken vi måste bli mycket extatiska om under de kommande åren.
Bilar som Mustang Mach-e visar försiktiga trodde på vad marknaden vill ha, liksom det är exakt samma med den magnifika nya Bronco. Det handlar inte om Storbritannien, men det är ytterligare en indikation på att Ford har sin Mojo tillbaka.
Ford-grundpelare klarar sig också bra, med fokus som nyligen slog den helt nya golfen såväl som Seat Leon i ett bilavslöjande grupptest. liksom Fiesta? Tja, om du vill ha kul i en supermini, förstår du vart du ska gå. Efter en skåpbil? Transithushållet är mycket bättre än någonsin.
Den nya PUMA såväl som Kuga SUV: er, med deras måttliga såväl som plug-in hybridteknik, har också glädjat oss, liksom går bra i utställningslokalerna också. Om vi ​​talar om det, har Fords inställning som marknadsledande i Storbritannien alltid varit nere på det anmärkningsvärt drivna nationella säljföretaget, som – återigen – förstår vad konsumenterna vill ha: utmärkta erbjudanden!
Kanske mycket intressant av allt är vad Ford kommer att göra med Volkswagens allelektriska MEB-plattform, som den har tecknat ett erbjudande att använda för en ny liten EV. Medan Ford är på metoden upp verkar Volkswagen vara på väg i den andra riktningen. Kom dock ihåg att vad som är cykliskt; Att komma till toppen är mycket lättare än att stanna där.
Håller du med Steve? Låt oss förstå dina tankar i kommentarsavsnittet …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *