Uncategorized

Caterham -chef Tony Fernandes Q&A

I kvällen till Singapore Grand Prix har Caterham avslöjat Caterham Aeroseven -konceptbilen. Det förhandsgranskar en produktionskort för nästa år och ger några styling tips mot en helt ny sportbil som utvecklas för ett tidigt utgivningsdatum 2016. Vi tog upp Caterham -chefen Tony Fernandes för att ta reda på mycket mer om hans ambitiösa planer för Caterham Road Cars.
Annons – Post fortsätter nedan

Varför behöver du en bil som Aeroseven nu? “Jag ville visa att det var något nytt från Caterham och jag kunde inte vänta till 2016. Vi behövde något mycket mer och behövde för att fräscha den sju line -up. Jag ville stängd Hjul och tak – jag fick inte taket, men det kommer att få en vindruta. ”
Hur planerar du att få en Caterham SUV att hända? “Det finns några sätt, vi kan komma in på en plattform, eller det kan vara ett annat joint venture. Jag vill försöka skapa Caterham -upplevelsen i en bil som också är funktionell. Det är en svår fråga men jag har några mycket begåvade ingenjörer -Vi har redan några mönster för det. Det måste vara en crossover som ingenting där ute, men erbjuder pund-för-pund överkomliga priser. ”
Du är också intresserad av en stadsbil, hur skulle det vara? “Jag ser ingen anledning till att vi inte kunde göra en Golf GTI, men med lite extra spark – något i den regionen av storlek definitivt. Någon som kommer ut från universitetet har inte råd med en sportbil, men något liknande som är elegant och Kul, varför inte? Det handlar om att använda de som vanligtvis får mainstream -bilar en bit av F1 -spåret, det finns ingen anledning till att vi inte kunde sätta DRS i något som en Golf GTI. ”
Annons – Post fortsätter nedan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *