Uncategorized

Jaguar Land Rover för att leda brittiska förarlösa bilar och lastbilsförsök

Jaguar Land Rover samt Ford kommer att leda metoden i förarlösa bilar och lastbilstest i Storbritannien från januari nästa år.
De två tillverkarna, tillsammans med Coventry Council, Milton Keynes Council, University of Oxford, University of Cambridge, Open University, Axa Insurance Coverage samt andra företag är en del av konsortiet (kallas UK Autodrive) som har vunnit regeringens regering 10 miljoner pund ‘Introduktion av förarlösa bilar.
Annons – Post fortsätter nedan

Detta kommer att se en semi-autonom variation Rover checkas i äkta världsförhållanden på vägar runt Coventry såväl som Milton Keynes, även om UK Autodrive har sagt att målet inte är full autonomi, men en resebilar och lastbil som kan vara autonoma för en del av tiden.
• Vad du än kräver att förstå om förarlösa bilar
Gruppen kommer också att utvecklas såväl som att undersöka lätta självkörande baljor som skapats för fotgängare. Jaguar Land Rover: s forskare kommer sedan att hjälpa till att etablera Human Maker Interface (HMI) -metoden samt leda de verkliga försöken med dessa tekniker i dessa skidor.
Gruppen kommer på samma sätt att få fram ett antal genomförbarhetsstudier för att ge insikter för biltillverkare, städer, industriella operatörer, lagstiftare samt försäkringsbolag för att fastställa den rättsliga ramen för utrullning av autonom rörlighet.
• Autumn Statement 2014
Tim Armitage, Storbritanniens Autodrive Job Director, Arup, sa: “Det brittiska Autodrive Consortium samlar kompetens i världsklass som kommer att hjälpa Storbritannien att sätta sig själv som ledande inom utvecklingen samt antagande av autonoma körtekniker.”
Dr Wolfgang Epple, chef för forskningsstudie samt teknik, Jaguar Land Rover, sa: ”För att effektivt introducera förarlösa bilar kräver vi verkligen att fokusera på föraren, utöver fotgängare och andra trafikanter.
“Så vi undersöker HMI i bilar och lastbilar såväl som självkörande baljor för att se till att alla vägindivider förstår, accepterar och stöder dessa nya såväl som intressanta tekniker. Vi kräver att ge alla förtroende för att en bilar och Lastbil eller pod som kör runt med bit eller ingen mänsklig insats är en säker, livskraftig och tillfredsställande upplevelse. ”
Är du glad över att se självkörande bilar och lastbilar på brittiska vägar? Låt oss förstå dina tankar i kommentarerna nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *