“Om du trodde att 2016 var galen, har du inte sett någonting ännu!”

Vår årliga utvärdering av året har gått online online, där vi tittar tillbaka på de senaste 12 månaderna i bilning. liksom vem som potentiellt kan ha drömt 12 månader tillbaka vad vi hade varit med 2016?
När han lämnar den häpnadsväckande politiska scenen (på båda sidor av Atlanten) har det funnits ett helt överraskningar i bilarna och lastbilsvärlden i år, från den allelektriska Jaguar i-Pace till bilar och lastbilsförsäljning som verkar hålla När du klättrar – om du tror på siffrorna.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Vem förstår vad som kommer att inträffa i det politiska landskapet nästa år, men vad vi börjar få ett foto av är ett fantastiskt utbud av bilar och lastbilar som kommer 2017. Innan 2017 kommer har jag varit i långt sunnare klimat med VW att få en Sneak Preview (och test) av några av de bilar och lastbilar som det kommer att introducera nästa år, inklusive UP! GTI, den smidiga nya arteonen såväl som den sju-sits Tiguan Allspace. En sak är säker på att VW bekämpar verkligen svårt att få tillbaka allmänhetens förtroende och räntesats i varumärket.
Vi har också haft en titt på nästa års helt nya Ford Fiesta-den här gången tillfredsställer med några av sina förfäder. Vi har på samma sätt fått bakom kulisserna få tillgång till den nya Peugeot 3008-en bil och lastbil så stor att den redan har utsetts till bilar och lastbil av året av vår syskon titel Carbuyer. 3008 har uppfunnit sig själv som en SUV såväl som de är tre brev som vi helt förväntar oss att använda en fruktansvärd mycket nästa år.
Detta har också varit ett utmärkt år för Car Express, som utsågs till årets varumärke vid årets PPA -priser – publiceringsmarknaden ‘Oscars’. Det är ner till två saker: det utmärkta teamet, som alla heter bäst här, som ägnas åt att ge dig den extremt finaste tidningen varje vecka. Men det är också till dig, liksom jag vill säga tack till dig för ditt fortsatta stöd – det uppskattas verkligen.
Jag hoppas att du har en utmärkt tid under den glada perioden och ett nöjd 2017!
Vad ser du framåt för 2017? Lämna oss en kommentar nedan …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *