Uncategorized

Auto avslöjar såväl som den rekordbrytande Vauxhall Astra

Konceptet var enkelt. Kör en grundläggande hushållslucka platt ut, utan stopp i 24 timmar, ställ in hastighetsrekord samt verifiera hållbarheten, hastigheten och ekonomiskt klimat i bilen.
Men svårighetens sanning var mycket mer skrämmande än det verkar- som vi upptäckte när vi gick bakom kulisserna och deltog i Vauxhalls försök att åstadkomma 12 världen såväl som sex nationella hastighetsuthållighet med en brittisk- Byggd Astra 2.0 CDTI.
Annons – Post fortsätter nedan

• Särskild tävling: Vinn rekordbrytande Vauxhall Astra
Som med alla typer av postförsök är det avgörande att hålla sig med riktlinjerna. För bilar är komplexiteten i politiken förbluffande. Misslyckas inte med de glada bedömningarna på traditionella barns TV -programskivor; Om du vill ha försäkringsanspråk i fordonsvärlden, erbjuder du de tillsynsorgan som styr motorsport. I en världsomspännande skala indikerar det Federation de l’Automobile (FIA) såväl som i Storbritannien är det Motor Sports Association (MSA).
Deras främsta oro är att säkerställa att fordonen som sätter en produktionsrekord är 100 procent standard, utan några smyga modifieringar. Förutom att det var därför vi, en månad före skivförsöket, användes för att få tillgång till en låst byggnad på Vauxhalls Ellesmere Port Factory i Cheshire, tillsammans med MSA Scrutineer Mike Harris. När lamporna flimrar på, hälsar synen av sex liknande röda 163bhp 2.0 CDTI SRI fem-dörrar Astras oss. Mike beskriver att han har haft att de byggs och uppfyller dem i linjen i 19 timmars per stycke innan han väger och förseglar dem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *