Uncategorized

Volkswagen bekräftar att Project Trinity kommer att gå in i produktionen 2026

Volkswagen laddar framåt med sin elektrifieringsstrategi, vilket bekräftar att dess spelförändrade projekt Trinity EV kommer att gå i produktion 2026.
Företaget hävdar att Project Trinity kommer att leverera laddningstider som är “så snabbt som tankning” en bensinbil och säger att EV kommer att sätta nya standarder för körintervall. Volkswagen har ännu inte bekräftat en siffra, men varumärket är fast vid att dess nya arkitektur kommer att göra Project Trinity till klassledaren tack vare ett fokus på att minska vikten – en aktuell svaghet i EVS.

Allelektrisk Volkswagen ID. Kalifornien Campervan meddelade

VW kommer också att främja autonom körteknologi avsevärt med projekttrenighet. Från lanseringen kommer EV att erbjudas med nivå 2 förarassistans Tech, inte till skillnad från många system på marknaden idag.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Detta är emellertid bara början, eftersom bilen kommer att innehålla all nödvändig hårdvara för nivå 4 automatiserad körning – och funktionen kommer att låsas upp så snart föreskrifter tillåter. Det betyder att bilen kan köra sig själv, (normalt inom ett specifikt geo-inhägnad område), utan behov av nära mänsklig övervakning eller ingripande.
Systemet skulle anta så mycket kontroll över fordonet att föraren skulle kunna rikta uppmärksamheten mot andra frågor, till exempel online -shopping eller svara på e -postmeddelanden. Lagstiftningen har varit långsam med att svara på sådan teknik, men Mercedes fick nyligen godkännande från den tyska regeringen för ett liknande nivå 3 -system och banade vägen för andra tillverkare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *