Uncategorized

Bästa bilar och lastbilar på Beijing Motor Show 2014

Peking Motor Show är en bisar blandning av ultra-dyra avancerade bilar, mainstream-motorer med världsomspännande överklagande, lokalt skapade bilar som förbättras gemensamt såväl som en del som en del Extremt shoddy low-end kinesiska modeller. Men det fanns några äkta höjdpunkter-liksom vice redaktör Graham Hope samt vice nyhetsredaktör Luke Madden plockar ut sina fem mycket älskade showstjärnor …
Volkswagen Golf R 400
Vad är det inte att gilla med en golf med 395 hk såväl som kapabel på 0-62 km / h på 3,9 sekunder? Det såg kraftfullt såväl som målmedvetet utan att verka tecknade, liksom även om det officiellt inte är för produktion, verkar det vara en stark möjlighet att det kommer att göra showrooms.
Audi tt offroad koncept
En tt på stylter? Begreppet en TT-SUV skulle ha skrattats utanför domstolen för några år sedan, men nu är kupé-SUV: er höjden på mode, det är bäst vettigt. Nästan specifik för att göra produktion såväl som plug-in hybridtekniker ger den 149mpg prospektiv såväl som 0-62 mph på 5,1 sekunder.
Mercedes Idea Coupe
En annan coupe-SUV, som följer med den oförutsedda framgången för BMW X6. Detta kommer att göra på samma sätt att göra showrooms-troligen märkta MLC-såväl som baserat på M-klassplattformen. Löftar att vara mycket roligare att köra än M-klassen, men säkerhetskopierar sin snygga profil.
Lexus nx
En bona fide världsdebut av en showroom-klar bil. NX -idéerna har delat åsikt, liksom det fanns några showgoers som fortfarande inte övertygade om dess speciella styling men vi gillade det. Lexus har omfamnat en metod för att vara stark snarare än att bleka i bakgrunden, liksom allt bättre för det.
BMW Future Vision high-end
Gör exakt vad den anger på tennet. Med ett sådant namn finns det inget fel vad denna BMW handlar om. Aluminium såväl som kolbyggnad kommer sannolikt att göra det till nästa 7-serie, medan en mängd intressanta prylar förhandsgranskar en högteknologisk framtid från det tyska varumärket.
Annons – Post fortsätter nedan

Få alla de aktuella nyheterna från Peking Motor Show genom att klicka här …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *