Uncategorized

Lamborghini Aventadors avslöjade för 2017 med 730 hk

Den nya Lamborghini Aventador S har avslöjats helt, före sin dynamiska debut 2017. Den kommer att ersätta den befintliga Aventador och sitta under Aventador SV, skryta med 730BHP från sin 6,5 -Litre V12 -motor. Fokus ligger på aerodynamisk prestanda och lägger också till ett nytt fyrhjulsstyrningssystem för förbättrad smidighet.
Annons – Post fortsätter nedan

Tidigare retad av ett 40-sekunders videoklipp, den nya Aventador S-modellen “kännetecknas av ny aerodynamisk design, ombyggd upphängning, ökad kraft och ny kördynamik”. ‘S’ -märket överförs från tidigare Lambos och definierar påstås ett nytt riktmärke för varumärkets flaggskepp V12.
Vid första anblicken ser S S mycket lik den utgående modellen, men titta närmare så kommer du att märka en längre främre delare skapad för att omdirigera luftflödet för förbättrad aerodynamik och kylning. Två kanaler i den främre stötfångaren minimerar buffé runt framhjulen och optimerar flödet bakåt.
• Världens bästa superbilar
På baksidan finns en ny svart diffusor, minskar dra och genererar nedstyrka. Ett betydande centralt avgaser med tre rör dominerar baksidan, med igenkännbara LED -lampor och den normala lamet. Det finns också en aktiv bakre vinge. Lamborghini hävdar att förändringarna förbättrar frontstyrkan med 130 procent, medan höghastighetseffektiviteten är upp för 50 procent.
8

Inte nöjd. Lamborghini har översynat Aventador’s Electronics, med ett förbättrat ESC -system skapat för att erbjuda mycket mer kontroll över bilens dragkontroll och bildynamik. Bosses säger att IS använder maximalt grepp under alla förhållanden, med speciellt kalibrerad fyrhjulsdrift för att tillåta mycket mer kraft och vridmoment till bakaxeln att leverera en “sportig men säker körning”.
Anpassningsbara körlägen finns också med hjälp av ägare de normala Strada-, sport- och Corsa -inställningarna samt ett nytt ego -läge. I huvudsak en individuell miljö kan bilisten ställa in sina föredragna kriterier för dragkraft, styrning och upphängning. Inställningar för motorn och växellådan kan också anpassas.
8

S kommer att sprint från 0-62 mph på en identisk 2,9 sekunder och träffar 217 mph platt ut. Den sju-växlade automatiska växellådan kvarstår och kan växla kuggar på bara 50 millisekunder. Som tidigare har Aventador S STOPT-starttekniker och cylinderdeaktivering, den extra kraften har resulterat i en något högre CO2-siffra på 394G/km. Den föregående bilen släppte ut en fortfarande oroande 370g/km.

Det är till försäljning nu prissatt från £ 225 955 (före skatt) – antyder till ett pris upp till 270 000 £. Vi förväntar oss att en Lamborghini Aventadors roadster kommer att anlända i tid, förmodligen lite tid mot slutet av 2017.
Kommer Aventador S att vara en av de bästa superbilarna 2017? Berätta dina tankar i kommentarerna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *