Uncategorized

Årets medelstora premium-SUV: s 2020: Land Rover Defender

Försvararen är en av stjärnbilarna och lastbilarna 2020, så det är ingen överraskning att se det försäkring en enastående vinst vid årets nya bilar och lastbil Utmärkelser. Den har praktiskt taget en fot i två läger, eftersom det i 110 -typ kan plats så mycket som sju personer.
Vi förstår emellertid att du köper bilar och lastbilar med ett starkt öga på pris, liksom med fem-sätes 90 från och med 43 625 £. än den summan för specifikationen av bilar och lastbil du verkligen vill ha.

New Land Rover Defender 2020 Review

Det finns många positiva effekter för försvararen, men det äkta området som gör det är bilens personlighet. Det känns annorlunda än alla andra Land Rover SUV utan att offra den aspekten av avancerad du vill ha från ett premiumfordon. Den sitter ensam såväl som lycklig i den brittiska tillverkarens sortiment.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Det kommer att göra de grovt skakande off-roading-saker som dess kända föregångare slutade vara välkänd för, som vi upptäckte tidigare i år på en tre-dagars expedition över Namibia, men försvararen är på samma sätt i huset runt om i staden, med Smart innovation som ClearSight Ground View som hjälper till på snäva stadsgator så mycket som på bergspår.
8
Om vår annonsClose den här annonsen

En just nyligen avslöjad PHEV kommer snart att gå med i line-up, medan olika diesel och bensinmotorer som för närvarande är till försäljning är sund. Det är en mycket mer inklusive körning än någon typ av annan Land Rover -modell, med styrning som ger en bra anslutning till bilen, men med en förfiningsnivå som en premium -SUV som detta behöver uppnå.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *