Nya 2022 Fisker Ocean SUV till försäljning i Storbritannien från 34 990 £

Storbritanniens prissättning för den nya Fisker Ocean Electric SUV har verifierats eftersom bilarna och lastbilen debuterade på Mobile World Congress.
VD Henrik Fisker avslöjade tidigare detaljer enbart för bilavvisning såväl som vi nu kan verifiera att bilarna och lastbilen är till försäljning från 34 990 £. Det är lite uppsving jämfört med Fiskers ursprungliga föreslagna kostnad för den femsitsiga idrottsmodellen, men den erbjuder en uppskattad WLTP-sort på 275 mil.

Bästa elektriska SUV: er att köpa nu

Priserna ökar till 48 900 £ för Mid-Spec All-Wheel Drive Ultra Car, som erbjuder ett deklarerat intervall på 379 mil. Varumärkets högre-specifika, stora batterie Ocean Extreme kommer att kostnaden 59 900 £, med Fisker som indikerar att en mängd så mycket som 391 miles på full avgift kommer att vara möjlig enligt WLTP-uppskattningar.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Leveranser börjar strax efter att produktionen börjar på Magna’s Factory i Graz, Österrike (Fisker är outsourcingproduktion) i november i år.
De allra första 5 000 utvecklade fordonen kommer att vara i en fullständig klockor såväl som visselpek, märkta som Fisker Ocean One, prissatt från £ 59 900 samt att erbjuda exakt samma vitala statistik som den extrema modellen. De är utrustade med speciella 22-tums hjul såväl som en minnesmedels digital signatur för att differentiera dessa specialdrivna modeller.
När det gäller bilens dimensioner sa Fisker till oss: ”Det är 4 780 mm långt, vilket, för att sätta i sammanhang, är det ungefär samma längd som BMW X3 eller Tesla Design Y. Hjulbasen är 2 920 mm – det är ganska långt Men det är eftersom vi på samma sätt har ett stort område för batterier. Jag menar, vi har den längsta batterisorten i världen i vår kostnadsklass. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *